06 2036 1928 | Botenmakersstraat 92, Zaandam | carolien@carolienskindertherapie.nl

Contact

 

Caroliens Kindertherapie

Botenmakersstraat 92
1506 TH Zaandam
tel: 06 2036 1928
mail: carolien@carolienskindertherapie.nl

Route

De Botenmakersstraat is een zijstraat van de Westzijde. Auto’s mogen er alleen vanaf de andere kant in rijden (éénrichtingsverkeer). Als je met de auto komt, kun je het beste vanaf de Westzijde de Herengracht inrijden, dan aan het einde van de straat naar rechts en vervolgens nogmaals naar rechts. Dat is de Botenmakersstraat. Nummer 92 is ongeveer in het midden van de straat aan de linkerkant.

Parkeren

In mijn wijk, Oud-West, moeten bezoekers betaald parkeren. Er staan parkeer-automaten, en met een parkeer-app kies je 75036 of 75044. Het is ook makkelijk om op het parkeerterrein van Dirk van den Broek (betaald) te parkeren (aan de achterzijde van de winkel, ‘P Behouden Haven’).

Privacy

Door het verzenden van je bericht ga je akkoord met mijn privacy voorwaarden. Je email zal niet worden gebruikt voor andere doeleinden dan communicatie met jou.

Neem contact op

Zomervakantie

De praktijk is gesloten in de zomervakantie van 15 juli t/m 25 augustus 2019. Je kunt wel een mailtje sturen. Een antwoord komt echter pas in de laatste week van de vakantie, als ik weer ga voorbereiden. Fijne vakantie en graag tot ziens! Groeten van Carolien

Carolien

Share This